Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A HDMFC nagyon biztos a dolgában: tényként veszi James Fordot, mint producert és a félig már kész nagylemezt!

2016. augusztus 30. - Szigi.

Idézek a weboldalról:  The H DM FC hírek:Félig készen van az új nagylemez! A szokásoktól eltérőn, ezúttal rövidebb, mindössze 3-hetes stúdió időszakokra bontva zajlik a felvételi periódus. A stúdiózás Santa Barbarán lezárult, ahogy az első New York City sessiont is maga mögött tudja a banda.…

Tovább

Ma 29 éves a Never Let Me Down Again!

Láttatok már karlengetés nélküli NEVER LET ME DOWN AGAIN-t a Depeche Mode-tól? Ma, a dal kislemezes kiadásának 29. évfordulóján nézzük meg az 1987-es, Peter Popshow-fellépést, ahol Dave még csak tapsol a „karlengetős” résznél!

Tovább

Ma 28 éves a Strangelove '88 kiadvány!

Ma egy különleges kiadványt ünnepelhetünk! A Depeche Mode USA-beli kiadója, a Sire Records úgy  érezte, hogy a Strangelove 1987-ben, első kislemezként nem szerepelt kellően jól az amerikai slágerlistán (habár a 76. helyezés akkor még a második legjobb listás hely volt USÁ-ban, a People Are People…

Tovább

Ma egy sokkal gyengédebb dalnak is születésnapja van...

Ez pedig nem más, mint a Soulsavers-től a Take Me Back Home, ami éppen ma 4 éve jelent meg egy egyszámos kislemezen. Az érzelmes dallal talán még azoknak is érdemes egy próbát megtennie, akik eddig idegenkedtek Dave Soulsavers-es kirándulásaitól. Idézzük fel a klipet!

Tovább

A dobosok és a karmester! Ma 32 éve jelent meg a Master And Servant!

Ezaz, Andy üsd a cineket! Martin, kopácsolj csak a vascsövön! Alan, keményen vágj oda az üstdobnak! De Dave mit csinál azzal a karmesteri pálcával? Boldog 32 éves születésnapot, MASTER AND SERVANT!  

Tovább

Újabb kerek jubileum: ma 30 éve jelent meg az 1+2!

Any Second Now (altered), If You Want, The Sun And The Rainfall, The Great Outdoors!, Shouldn't Have Done That, Tora! Tora! Tora!, Shake The Disease (Edit The Shake), Pipeline, Blasphemous Rumours, aztán még néhány Kraftwerk-dal, valamiért mindegyik a Radioaktivät lemezről (Radioaktivät, Uran,…

Tovább

Most akkor Martinról írta, vagy sem? Ma 13 éve jelent meg Dave Gahan I Need You című kislemeze

B oldalon egy állítólag Ultra-korszakból származó dallal, ami ott Closer néven fut, ám akkor még Ocean Song volt a címe. Szerepel a kislemezen a Breathe című dal is, valamint jónéhány érdekes mix.  Itt pedig a klip:

Tovább

Szíves kavalkád a mai ünnepelt karácsonyi fellépésén: 34 éves a Leave In Silence!

Felnyírt hajú ugráló punkok, kalapos lányok, elegáns újhullámos srác robotikus mozgással, mögötte egy Boy George hasonmással, és egy Depeche Mode-sál az első sorban: ünnepeljük ezzel a korabeli felvétellel a ma 34 éves LEAVE IN SILENCE-et!

Tovább
süti beállítások módosítása