Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Mely dalokat szerezte Dave a Spirit című új Depeche Mode albumon?

2017. február 20. - Szigi.

A frontember - az elmúlt 3 lemezhez hasonlóan - ezúttal is 3 dal szerzője: ezek a Poison Heart, a The Worst Crime és a Cover Me. Van egy közösen írt dal Martinnal, ez a You Move (ez az első olyan közösen írt daluk, amely felkerül nagylemezre; a korábbi kettő, amit együtt szereztek (Oh Well, Long Time Lie) eddig csak deluxe kiadványokon volt hozzáférhető). A maradék dal Martin szerzeménye, de vegyük át ezeket is: Going Backwards, Where's The Revolution, Scum, Eternal, So Much Love, Poorman, No More (This Is The Last Time), Fail. 

Mivel eddig mindig "kötelező" volt megjelentetni egy Dave-dalt, ráadásul harmadik kislemezként (Suffer Well, Hole To Feed, Should Be Higher), így tehát várható egy Poison Heart, egy The Worst Crime, vagy egy Cover Me kislemez is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4712275989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása