Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Csak idő kérdése, hogy fű legyen - a Fradi rajongói oldala aggódik (ulloi129.hu)

2017. május 19. - Szigi.

Meztelen, azaz gyeptelen a stadion egy héttel a derbi előtt. És ha csak ez nem elég, a kérdésre, hogy miért, válaszul csak a csendet élvezhetjük.

Koncerthelyszínként is debütál a Groupama Aréna, amelyben május 22-én hétfőn a világhírű brit Depeche Mode lép fel. Az estre valamennyi jegy elkelt. Az előkészítés és az építés már május 17-én megkezdődik és négy napig tart, vasárnap a produkció technikai próbája zajlik. A kétszintes színpad a Groupama Arénában több mint 500 négyzetméter alapterületű, a hátát óriási ledfal adja, amelyen a koncert nagy részében Anton Corbijn kliprendező és fotós munkái egészítik ki a látványvilágot. Emellett stroboszkópot és füstgépeket is használnak koncert közben.

MTI nyomán.

Olvasónknak köszönhetően fotográfiai bizonyítéka is van az előkészületi munkáknak:

Persze más klubok is jártak a mi cipőnkben, nem ritka, hogy egy modern stadionban két meccs közt koncertet rendezzenek. Persze az emberek emberek maradnak és lehetnek kétségeik, hogy ez mennyire megvalósítható, de csak az egyensúly kell rendben legyen, ilyenkor minden számít. Rossz lenne, ha drága otthonunk emiatt megsérülne. Érzem, hogy mit gondolhatnak azok az olvasóink, akik szerint ez nem jó, de a LUSS-t kárhoztatás nem érheti. Legalábbis, akár tetszik, akár nem, ilyen a világ a szememben, így hasztalanok a dolgok, amiket mondtok.

(Stripped, Just Can’t Get Enough, Enjoy The Silence)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5412525683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krennic 2017.05.19. 13:51:43

Ez csak poén, a srác nagy DM fan.
süti beállítások módosítása