Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Index Fórumosok beszámolója Pozsonyból, első rész!

2017. május 21. - Szigi.

Az első taktusnal elkezdett esni... 

Bővebben holnap :) (wildcow)

---

EAT

SLEEP

CONQUER FIRST ROW

REPEAT (MASTER LACUS)

---

Nagy buli volt. Annak ellenére hogy még a t.....öm is folyt. :)

A Heroes élőben hagyott. Ütött. Meg olyan erőteljesebb volt a többi számokhoz képest. Nagyon frankó. Egyszerüen zseniál. (Miracle74)

---

Jó reggelt mindenkinek, eszméletlen koncert volt, egyelőre nem találok szavakat...

ja, igen, szarrá áztunk, az elején csak csepergett, aztán az IYR-tól szakadt, a végére kiöntöttem a cipőmből a vizet, de az egyik legnagyobb koncertélményem.

szóval gecijó koncert volt, valahogy túléltük az új számokat, amelyek - mondjuk úgy - mérsékeltek, - én az APTIUT, is totál túlértékeltnek tartom, a BOAG meg nem jön át koncerten (sokadszor tanulság ez már) és valamilyen tévedésből bekerült a programba a Corrupt című szám (egy nemzeti DM-konzultációban ugyan ki jelölné a setlistbe?)...na mindegy, aztán az IYR-nál valami nagyon felszakadt bennem, tényleg lehidalok ettől a háttérvetítéstől, és jól megvariálták a szám basszusát, aminek szívesen meghallgatnám a backing tape-jét, ugyanez vonatkozik az EC-re és a Wrongra is, pöpecül szólnak (gyanítom, Ford érdeme), a pozsonyi hangosítás  amúgyis szinte tökéletes volt (középen álltunk), minden tisztán hallatszott, a Strippeden és a WIMS-on extázis, és az NLMDA-n, ETS-en, az IFY-n, PJ-n is eldobtam az agyam, pedig nem a kedvenceim.

A WTR-en kívül azonban egyetlen új szám sem üt, felesleges játszani őket, óriási a szakadék az Exciter előtti dalok és az utániak között. Jobb lenne egy Greatest Hits Tour. Fontos észrevétel, hogy a Dave tegnap csak minimális szinten volt pojáca, és elképesztően énekelt. Remélem, Budapesten nem fog esni, mert három réteg ruha is átázott rajtam, de nem vette kedvemet még az sem, hogy Szlovákia továbbra is egy szar hely, a stadion kritikán aluli, egy sört nem lehetett inni fél órás sorban állás nélkül, mert ezek a barmok mindenkit le akarnak húzni a zsetonrendszerrel (csak először elfogyott a zseton, és nem hoztak újakat, így nem lehetett venni semmit, majd a színpad elé egy sikátoron keresztül engedték be a tömeget, katasztrófa, Balkán) (inchains)

---

Sokadszor voltam koncerten, de nyugodtan ki merem jelenteni, hogy ilyen minőségű megszólalással, hangzással még életemben nem találkoztam. Hihetetlen tisztán, dinamikusan szólt. Olyan hangok is kijöttek, amiket még lemezen is fülelni kell, nagyon átgondolt, eltalált a szett, a látvánnyal együtt.

Az EC-nek valami elképesztő hangulata, ereje volt, éreztük: itt van a DEPECHE MODE!

Martin és Dave: abszolút rutin és csúcsforma, nagyon tetszett tőlük, hogy amikor már mindenki elázott, a szakadó esőben mindegyikük kijött a kifutóra, újra teljesen felpörgették az embereket.

Ezt nem azért írtam, hogy itt valakit is cukkoljak, hanem azért, hogy nehogy lemaradjatok, még van 1 nap! :) (rabeto..)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9012529293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása