Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Setlistváltozás New Yorkban!

2017. szeptember 12. - Szigi.
A Global Spirit Tour 44. koncertjén történt meg először, hogy nemcsak Martin, hanem Dave-dalok is cserélődtek a főprogramban! Kisebb meglepetésre nem a sokak által lecserélésre várt Corrupt, vagy Poison Heart került ki a setlistből (várhatóan csak egy koncert erejéig), hanem a So Much Love és a Stripped nem csendült fel a Madison Square Gardenben rendezett második new yorki estén. Debütáltak viszont régi ismerőseink: a Going Backwards után a POLICY OF TRUTH csendült fel, a Stripped helyett pedig a kortársát, a BLACK CELEBRATION-t hallhatta az amerikai közönség! Martin pedig a Judas-t és a Strangelove-ot adta elő, ahogy korábban Hannoverben is (az A Question Of Lust és a Somebody helyett). Reméljük, ezt a két változást esetleg továbbiak fogják követni a turné hátralévő részén!
 
New York, Madison Square Garden, második este:
 
01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 Policy Of Truth
04 Barrel Of A Gun
05 A Pain That I'm Used To
06 Corrupt
07 In Your Room
08 World In My Eyes
09 Cover Me
10 Judas
11 Home
12 Poison Heart
13 Where's The Revolution
14 Wrong
15 Everything Counts
16 Black Celebration
17 Enjoy The Silence
18 Never Let Me Down Again

 

19 Strangelove
20 Walking In My Shoes
21 Heroes
22 I Feel You
23 Personal Jesus
 
New Yorktól most búcsút vesz a Depeche Mode, és elvileg most következne a floridai kiruccanás: holnapután Tampában, 15.-én pedig Miamiban lépne fel a Depeche Mode. Noha az Irma hurrikán valamivel szelídebben lépett fel, mint amire számítani lehetett az előrejelzések alapján, még mindig kétséges ennek a két koncertnek a megtartása (főleg, hogy az Irma utódja, José is bármikor a partok felé fordulhat).
 
Egyelőre nincs videónk a Policy-ről és a Black Celebration-ről, így most nézzük meg a Strangelove-ot, Martin előadásában!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2112822982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása