Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ultra Party 2 - 19 éve nem játszott dal és egyéb csemegék a negyedik hollywoodi estén!

2017. október 19. - Szigi.
Alaposan megrázta magát a két utolsó hollywoodi koncertjére a Depeche Mode! A most véget érő koncert legnagyobb meglepetése a Useless prezentálása volt, amelyet az 1998-as The Singles Tour óta nem játszott az együttes! Visszatért a Precious is, és a setlistben maradt a Policy Of Truth, és az It's No Good is. Martin is különlegességgel kedveskedett a kaliforniai rajongóknak: ezúttal a Home mellett a Sister Of Night-ot és a But Not Tonight-ot prezentálta, így 4 koncerten belül 8 különböző dalt adott elő - ez már az előző két turnét idéző bátorság! A kimaradó dalok az alapsetlistből ma a So Much Love, a Corrupt, az A Question Of Lust, a Poison Heart, a Somebody és a Heroes voltak, így tehát az első koncerthez képest 6 helyen cseréltek ki dalokat, ami mindenképpen elismerésre méltó.
 
Los Angeles, Hollywood Bowl, negyedik este:
 
01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 Barrel Of A Gun
05 A Pain That I'm Used To
06 Useless
07 In Your Room
08 World In My Eyes
09 Cover Me
10 Sister Of Night
11 Home
12 Precious
13 Where's The Revolution
14 Wrong
15 Everything Counts
16 Stripped
17 Enjoy The Silence
18 Never Let Me Down Again

19 But Not Tonight
20 Walking In My Shoes
21 Policy Of Truth
22 I Feel You
23 Personal Jesus
 
Folytatás magyar idő szerint vasárnap reggel, Seattle-ből, reméljük, hogy legalább megközelítően ilyen bátor setlisttel! :) Itt pedig Martin, ahogy a Sister Of Night-ot prezentálja!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5013023192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása