Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A nagy gesztusok és az elbűvölő melankólia mesterei - a Depeche Mode a Hollywood Bowl-ban

2017. október 20. - Szigi.

Egy cikk a negyedik koncert előttről még: 

"A Depeche Mode éppen a kellős közepén van a négyállomásos koncersorozatának a los angelesi Hollywood Bowl-ban (ők az első együttes, akik négy egymás utáni koncertet adnak itt). Hétfőn, 16.-án a harmadik koncertjüket játszották (mindegyik koncert előzenekara a Warpaint), és ott jártunk, hogy csekkoljuk őket.

Los Angeles szereti a Depeche Mode-ot, és a hétfői tömeg baromi lelkes volt. Az együttes mögött egy hatalmas kivetítő volt, előtte pedig Dave Gahan volt látható, ahogy (a koncert kezdetén) felemelkedett a maximális színpadiasság érdekében.

A Depeche Mode tekintélyének a jele, hogy nem tűntek különösebben érdekeltnek abban, hogy újraéljék a régi dicsőséges napjaikat a slágereik nonstop előadásával, helyette inkább főleg az újabb anyagaikra koncentráltak, azon belül is a jórészt az idén megjelent Spirit-re. És amíg a tömeg odavolt az olyan dalokért, mint a „World In My Eyes”, vagy az albumzáró „Personal Jesus”, az olyan klasszikusok sehol sem voltak, mint a Just Can’t Get Enough, vagy a „Master And Servant”.

Hétfőn volt két turnédebütáló, az „It’s No Good” és az akusztikus „Insight”, mindkettő az 1997-es Ultráról. A setlistek elég hasonlóak maradtak mindhárom Hollywood Bowl show-n eleddig – ugyanúgy, ahogy a Madison Square Garden koncerteken is (sőt, az egész turnén). De az új zenei anyag ugyanolyan hatásos volt ebben a közegben is – a Depeche Mode pontosan az a banda, a nagy gesztusaival és az elbűvölő melankóliájával, akiknek az olyan hatalmas koncerthelyszínek épültek, mint a Hollywood Bowl. Dave egy rendkívül vonzó frontember, aki betáncolta a színpadot, szakszerűen mozgatva a tömeget (akik a leghangosabban az ő bizonyos megmozdulásainál sikítottak).

Összességében nagyon szórakoztató este volt. A Depeche Mode mindigis egyedülálló banda volt, és a Bowl-ban - egy olyan helyen, ami gyakran ad helyet legendás produkciónak – bebizonyították, hogy még semmit sem veszítettek a vonzerejükből. Olyan setlistet játszottak, ami mentes volt minden összekacsintástól, és mégis így volt teljesebb élmény. A setlist hétfőről és a két korábbi Hollywood Bowl koncertről lejjebb található, és néhány kép is a galériában. A Depeche Mode ma este (18.-án) a Hollywood Bowl-fellépései sorát."

A cikk eredetije itt található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr413038410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása