Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Régi, de menő motorosok: jön a Depeche Mode és az Iron Maiden a Volt Fesztiválra! (magyarorszagkul.nlcafe.hu)

2017. november 13. - Szigi.

Friss bejelentés: a Depeche Mode és az Iron Maiden is játszik az idei Volt fesztiválon Sopronban, 2018 júniusában.

Legendás, nagy öregekkel jelentették be a 2018-as VOLT fesztivál line-upját. Június végén, Sopronban tartandó hatalmas bulin játszik a Depeche Mode és az Iron Maiden is.

A Depeche Mode nagyon sokszor lépett fel már Magyarországon, de amit 2017-2018-ban művelnek, az még náluk is példa nélküli. Először idén májusban adtak nagy sikerű koncertet Budapesten, amelyet megismételnek jövő februárban. Majd 5 hónap múltán ismét hazánkba jönnek, ezúttal Sopronba a Global Spirit Tour keretében,

Az Iron Maiden is ismétel: tavaly a VOLT egyik fő fellépője volt, akkor a Book of Souls lemezüket mutatták be, most pedig meta metálkoncert lesz, hiszen a legújabb lemezük egy koncertalbum a turnéról.

A cikk eredetije itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8413263231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása