Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

5 éves a Delta Machine: Broken, studio session!

2018. március 25. - Szigi.

Természetesen a mai visszaemlékezéseink során is főleg az albumszámokra fogunk koncentrálni, hiszen a kislemezeket és a koncertkiadványokat már megünnepeltük (Heaven), illetve meg fogjuk (Soothe My Soul, Should Be Higher, Live In Berlin) a kiadásuk időpontjában. Következő versenyzőnk a csodálatos Broken, ahol egy pillanatra úgy tűnt, hogy Dave utolérte költőiségben Martin dalszövegeit. A stúdió session még szebb!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr213778116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Justintime11 2018.03.26. 14:04:45

Studio session verzióban hallottam ezt a dalt először és az első gondolatom ez volt: "Úristen ez is Depeche Mode, ez Dave?" Beszipanntott teljesen, aznap vagy 50-szer tuti meghallgattam és utána hetekig nem tudtam leszakadni róla....egy nagyon nagy kedvencem, az album verzió valahogy elveszik mellette.
süti beállítások módosítása