Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tudnivalók a ma esti fesztiválfellépésről, valamint egy igazi rock'n'roll sztár máris beszólt a DM-nek!

2018. június 23. - Szigi.

A ma esti newporti Isle Of Wight Festival headlinere a Depeche Mode! A banda magyar idő szerint negyed 12-kor lép színpadra. és 1 óráig fog játszani. Az utolsó 20 percet a Sky Arts csatorna is fogja közvetíteni - ez a turné második felét figyelembe véve 3 dalt fog jelenteni - vélhetően a Walking In My Shoes, az A Question Of Time és a Personal Jesus dalokat. Egy mini catwalk van csak a színpadon, és a közönség kitűnő időjárási körülmények között várhatja az esti koncerteket. Mi pedig kíváncsian várjuk az esetleges setlistváltozásokat (illetve valószínűleg a setlist kisebb mértékű rövidülését). A várhatóan 0:45 körül kezdődő műsort itt lehet követni.Tartsatok velünk! 

Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere máris érzi a bulikát az Isle Of Wight Fesztiválon! Liam a DM előtt lép fel, és az alábbi kérdést intézte a közönséghez: "Depeche mode fans do you want me to fuck off so DM can come on?" :D
A DM-rajongók válasza nem sokat késett: "Yeeeeees!"  :D

Hiába, ilyen egy igazi rock'n'roll sztár! 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7714067469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása