Depeche Mode összes

Sopron, holnap, tudnivalók!

2018. június 25. - Szigi.

Holnap Soproban, a VOLT Fesztiválon lép fel a Depeche Mode! Vegyük végig, hogy mik várhatóak ezen a napon. A fesztivál honlapja szerint déltől lehet bemenni a Lővér Kepmingbe. 14 órakor már a Magenta 1 színpadon a Volt Talk keretein belül a Vad Fruttikkal (vélhetően csak Likó Marcellel) lesz egy beszélgetés, majd ugyanitt 16 órakor a Dánia-Franciaország foci VB-csoportmeccset lehet megtekinteni (ugyanekkor lesz az Ausztrália-Peru összecsapás is). A zenei programok már 15 órakor elkezdődnek az Azur fellépésével, ám az első igazán "nekünk szóló" zenei program a rejtélyes Das Model nevű Depeche Mode tribute/Dark Wave zenekar lehet 18 órakor. 19 órakor indul a BËLGA fellépése, majd 20 órakor ismét foci jön, vélhetően az Argentína-Nigéria mérkőzés (de ezzel egyidőben lesz a Horvátország-Izland meccs is). Minden bizonnyal csak az első félidő megtekintésére lesz idő, hiszen 21 órakor színpadra lép a DEPECHE MODE, amely a második európai fesztiválfellépését rendezi a Hűség Városában. A DM után pedig több lehetőség is van afterpartyra: 23 órakor a Petőfi Rádió Nagyszínpadon a VAD FRUTTIK lép fel, 23:30.-tól pedig a Sopron Színpadon a PÁL UTCAI FIÚK fellépését élvezhetjük. 00:15.-kor a Petőfi Rádió Nagyszínpadon a TESCO DISCO 80'S SPECIAL buli indul el, a szervezők ígérete szerint "rengeteg Depeche Mode-dal", egész hajnalig! A zakatolós minimál-techno kedvelőinek pedig már 22 órától a Deadcode&Friends kollektíva játszik a Magenta 1 színpadon: GABOR KRAFT, HOT X, BLACK ASTEROID, és SANFRANCISCOBEAT neve garancia a legszigorúbb négynegyedekre. Black Asteroid minden bizonnyal eljátssza az éppen idén ötéves Soothe My Soul mixét is! Találkozunk holnap Sopronban, sőt e sorok írói már ma megy, felderíteni a terepet! ;)

Itt a 4 számos "highlights" HD minőségben a tegnapi Isle Of Wight fellépésről!

A csúcspontként beválogatott dalok: World In My Eyes, Cover Me, Personal Jesus, Never Let Me Down Again. 

Isle Of Wight setlist - variált sorrend és egy turnédebütáns!

A Depeche Mode megkezdte a newporti Isle Of Wight Festivalon a Global Spirit Tour utolsó, hatodik szakaszát, amely európai fesztiválfellépéseket foglal magába. A legelső fellépésen a várakozásoknak megfelelően karcsúsodott a dallista - úgy néz ki, hogy véget ért a "Global Ultra Tour", és el kell köszönnünk olyan daloktól, mint a Barrel Of A Gun, a Useless, a Home, a Where's The Revolution vagy éppen az A Question Of Time - viszont cserébe két régi ismerőst köszönthetünk újra: a Policy Of Truth már volt ezen a turnén párszor, a Just Can't Get Enough viszont most debütált ezen a turnén! Nagy örömünkre a setlistben maradt a csodálatos The Things You Said is, és visszatért a Somebody is. Némi meglepetésre variáltak a setlist sorrendjén is: az eddig összeragadt Precious és World In My Eyes között bukkant fel a Policy Of Truth, valamint a Personal Jesus-t előrevették az Enjoy The Silence helyére a Stripped után, az Enjoy The Silence pedig - története során először - zárószámmá avanzsált. Szerintem nagyon jól működött! 

Newport, Isle Of With Festival, setlist:

01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 A Pain That I'm Used To
05 Precious
06 Policy Of Truth
07 World In My Eyes
08 Cover Me
09 The Things You Said
10 In Your Room
11 Everything Counts
12 Stripped
13 Personal Jesus
14 Never Let Me Down Again

15 Somebody
16 Walking In My Shoes
17 Just Can't Get Enough
18 Enjoy The Silence

Folytatás kedd este SOPRONBAN, a VOLT Fesztiválon! Készüljetek fel a hangulatra! :D ;) A képet pedig wildcow-nak köszönjük! 

36052803_10156674398852269_7680424208500785152_n.jpg

 

Tudnivalók a ma esti fesztiválfellépésről, valamint egy igazi rock'n'roll sztár máris beszólt a DM-nek!

A ma esti newporti Isle Of Wight Festival headlinere a Depeche Mode! A banda magyar idő szerint negyed 12-kor lép színpadra. és 1 óráig fog játszani. Az utolsó 20 percet a Sky Arts csatorna is fogja közvetíteni - ez a turné második felét figyelembe véve 3 dalt fog jelenteni - vélhetően a Walking In My Shoes, az A Question Of Time és a Personal Jesus dalokat. Egy mini catwalk van csak a színpadon, és a közönség kitűnő időjárási körülmények között várhatja az esti koncerteket. Mi pedig kíváncsian várjuk az esetleges setlistváltozásokat (illetve valószínűleg a setlist kisebb mértékű rövidülését). A várhatóan 0:45 körül kezdődő műsort itt lehet követni.Tartsatok velünk! 

Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere máris érzi a bulikát az Isle Of Wight Fesztiválon! Liam a DM előtt lép fel, és az alábbi kérdést intézte a közönséghez: "Depeche mode fans do you want me to fuck off so DM can come on?" :D
A DM-rajongók válasza nem sokat késett: "Yeeeeees!"  :D

Hiába, ilyen egy igazi rock'n'roll sztár! 

DM, koncert, özönvíz, 2009!

Ma 9 éve viszont még rosszabb idő volt, mint ma, és mindannyian alaposan eláztunk a Tour Of The Universe Puskás Stadionban tartott koncertjén! Az eső nagyon erősen a Peace prezentálása közben indult el, de Dave derekasan kijött közénk énekeltetni. 3 nap múlva ugyanezt fogjuk látni, csak remélhetőleg eső ((((és Peace)))) nélkül! ;)
 

Dave, dedikálás, nyár, 2003.

15 éve ma sokkal melegebb volt, mint ma: Dave Gahan pedig a Paper Monsters Tour keretein belül Magyarországon járt! Dave az összes szólódala mellett 7 Depeche Mode-dalt is eljátszott zenekarával. Sajnos erről a koncertről nincsen felvételünk, de a már többször posztolt, szálloda előtti dedikáló Dave megunhatatlan élmény :)
 

Egy éve jelent meg a Going Backwards videoklipje!

Jó reggelt, Depeche Mode rajongók! Ma sűrű napunk lesz! :) Először is: 1 éve jelent meg a GOING BACKWARDS klip! Egyelőre a "Highline Sessions" sorozatból csak ezt és a Heroes klipjét ismerjük (a The Worst Crime-ból pedig csak az audio-t).
 

Holnap Isle Of Wight Fesztivál!

Holnap este folytatódik a Global Spirit Tour! Az utolsó turnészakasz 15 európai fesztiválfellépésből áll: a banda Anglia, Franciaország, Németország, Spanyolország, Dánia, Svájc, Lengyelország és Olaszország mellett Magyarországon is fellép, mégpedig kedd este a VOLT Fesztiválon. A soproni fellépés a turné második koncertje lesz, az első pedig holnap este Angliában, Newport városában, az Isle Of Wight fesztiválon lesz. A hírek szerint 20 percet közvetíteni is fog a Sky Arts TV csatorna a koncertből, mi pedig természetesen közvetíteni fogunk a fellépésről, hiszen az itt elhangzó dallista jó eséllyel determinálja a soproni setlistet is. Holnap tehát indul az utolsó menet - a bandát minden bizonnyal 2021 előtt nem látjuk színpadon, érdemes tehát követni az eseményeket! :)