Depeche Mode összes

Videók Berlinből: A Pain That I'm Used To, Useless, Precious, World In My Eyes, Stripped, Walking In My Shoes!

2018. január 18. - Szigi.

Nincs influenza, nincs változtatás - Berlin, első este!

Véget ért az első berlini fellépés. A legjobb hír, hogy Dave nem influenzás, nem azért hordott tehát szájmaszkot a tegnap esti képeken! A setlist a várakozásoknak megfelelően a szokásos volt - holnapután, a második berlini koncerten lehet meglepetésekre számítani!
 
Berlin, első este, setlist:
 
01 Revolution / Cover Me (remix)
02 Going Backwards
03 It's No Good
04 Barrel Of A Gun
05 A Pain That I'm Used To
06 Useless
07 Precious
08 World In My Eyes
09 Cover Me
10 Insight
11 Home
12 In Your Room
13 Where's The Revolution
14 Everything Counts
15 Stripped
16 Enjoy The Silence
17 Never Let Me Down Again
 
18 Strangelove
19 Walking In My Shoes
20 A Question Of Time
21 Personal Jesus
 

Búcsú a Pumarosától, EMA az új előzenekar!

A harmadik (európai) turnészakasz felénél járunk: ma pedig új előzenekarral ismerkedhetünk meg. Ez pedig nem más, mint EMA, aki a budapesti koncerten is fel fog lépni.
 

Berlin: hatból a harmadik ma este!

A Global Spirit Tour során nem kevesebbszer, mint hatszor lép fel a Depeche Mode Berlinben. A márciusi Funkhaus Nalepastrasse-beli fellépést nyáron egy olimpiai stadionbeli koncert követte; most a Mercedes Benz Arénában adnak dupla koncertet, és a turné is a német fővárosban zárul, szintén dupla fellépéssel; ekkor a Waldbühne-ben fognak koncertezni. Ma tehát Berlin, első este; és egy dal, ami biztosan nem lesz a mai koncerten :)
 

Hihetetlen az energia Dave-ben

Hihetetlen, mennyi energia van Dave-ben, még az utolsó előtti dalban is! Tánc, mikrofonpörgetés, a színpad többszöri teljes bejárása - itt az A Question Of Time az esti kölni koncertről!
 

És itt van még mellé a Precious, az Everything Counts és az Enjoy The Silence is, szintén tegnap estéről. 

A remekművek nehezen kell, hogy készüljenek? Depeche Mode, 1992, Madrid!

Videó-összeállítás 1992-ből, abból a bizonyos madridi villából, ahol lassan-keservesen készült a Songs Of Faith And Devotion. A felvételnek elég csak a felét megnézni, mert kétszer szerepel egymás után: először az I Feel You Martin által énekelt demója hallható alatta, másodszor csend. Némelyik képen szinte tapintható a feszültség: a türelmetlen Dave, a magába zárkózó Martin és a végsőkig elcsüggedt Alan képei jól mutatják, hogy milyen feszült körülmények között készült a Depeche Mode egyik legjobb lemeze. Annyi biztos, hogy mosolyt egyik együttestag arcán sem láthatunk!