Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 6 éve ért véget a Depeche Mode kiadványbősége!

2017. június 06. - Szigi.
Ma 6 éve jelent meg a Remixes 2 81-11 kiadvány, ami a kétezres évek második felének kiadványbőségének utolsó állomása volt. A háromlemezes kiadványon (és a hozzátartozó digitális letöltéscunamiban) régi, nehezebben hozzáférhető mixek mellett egy bő lemeznyi vadonatúj átdolgozás is született. Az új titánok (Roland M. Dill, Sie-Medway Smith, Röyksopp) mellett olyan veteránok dolgozták át a Depeche Mode-dalokat, mint Vince Clarke, valamint Alan Wilder! Recoil mester még egyszer megmutatta, hogy vele hogy alakult volna a kétezres években a Depeche Mode zenéje: ez az In Chains remix! Vigyázat, felnőtt tartalom! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1612568153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krennic 2017.06.06. 21:46:30

Ez a mix még mindig borzalom! Teljesen elborult, még a DM mércéjéhez képest is. Képzeljétek el koncerten. Mindenkinek mellékelni kellett volna egy pengét belépéskor. Jesszus. Az újra összelopkodott/felhasznált részekről nem beszélve, ami egyébként is Alan sajátja.
süti beállítások módosítása