Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Csak Te egyedül! Három éves egy szép dal, Martin vokáljával

2019. szeptember 30. - Szigi.

3 éve jelent meg a legendás goth banda, a The Mission nagylemeze, az Another Fall From Grace. Ennek egyik dalában Martin Gore vokálozik. Idézzük most fel a dalt: ONLY YOU AND YOU ALONE!  

Tovább

28 éves az Ebbhead

Ma 28 éve jelent meg a Nitzer Ebb Ebbhead című lemeze, amelynek Alan Wilder volt a producere. A Nitzer Ebb frontembere, Douglas McCarthy később Recoil lemezeken történő közreműködésekkel (Faith Healer, Incubus, Stalker) hálálta meg a munkakapcsolatot. Szóljon most a lemez nagy slágere, az I Give To…

Tovább

Szinte a semmiből jött ez a csoda

Szinte a semmiből jött ez a csoda: ma 11 éve jelent meg Tom Anselmi és Vincent Jones közös projektjének, a Mirror-nak a hasonló című nagylemeze. Vincent Jones a Dave Gahan band tagja volt a kétezres években, így szinte természetes, hogy a hódító nyitódalt, a NOSTALGIA-t, Dave énekli. Talán a…

Tovább

21 éves a kedvenc válogatáslemezem

Szintén ma tölti be 21. életévét a Depeche Mode válogatásalbumom, a THE SINGLES 86-98! A szenzációsan kinéző, de sajnos kereskedelmi forgalomba nem kerülő Picture Disc-ről most jöjjön a B oldal 1-es szám, a Condemnation (Paris Mix)!  

Tovább

37 éve tört össze a keret!

Nagylemezjubileumok napjai ezek: ma 37 éve került a boltokba a bájos-borongós A BROKEN FRAME! :) Szerintetek is a Satellite a legjobb dal róla? ;)  

Tovább

Nyilvános a mozilista: számos magyarországi moziban is vetítik a Spirits In The Forest-et!

Az itt böngészhető listában láthatjuk városokra lebontva a filmet vetítő mozikat. Budapesten 7 moziban lesz látható az alkotás november 21.-én.  

Tovább
süti beállítások módosítása