Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Martin elárult néhány kulisszatitkot az MG projektről az orosz Rolling Stone magazinban

2015. április 14. - Szigi.

Ezek a kulisszatitkok az alábbiak: 

 - még nem látta az Insterstellar filmet

 - az új MGxMG lemez olyan lesz, mint amikor egy űrhajó repül a téren és az időn át, és ezt látja, amikor becsukja a szemét

 - már elkezdett dolgozni a Depeche Mode új albumán is

 - a Delta Machine után 5 instrumentális dala maradt a tarsolyban, mivel Dave csomó dalt hozott az albumra. A Delta Machine Tour után elkezdte összeszedni, hogy mennyi ilyen instrumentális anyag maradt a tarsolyában 1981 óta, és teljesen lesokkolódott, hogy milyen sok. Így tehát ez a lemez bizonyos fokig retrospektív is lesz

 - nagyon élvezi a DM turnékat és a speciális kapcsolatot a közönséggel. 

Gondolataim ezzel kapcsolatban: 

 - Nofene, mégis voltak elrejtett kiadatlan (instrumentális) alkotások a korábbi lemezek mellé resztlinek? Eddig mindig arról szólt a fáma, hogy pont annyi daluk van, amennyit kiadtak, egy hanggal sem több. Néha (SOFAD, Ultra, Exciter) ki is fogytak a dalokból a korszak végére. Aztán egy idő után kiderül, hogy a Mother Me mégis egy Violator-kiadatlan dal, aztán előkerül három kiadatlan Some Great Reward-dal (habár ezeket később Alan kamunak nyilvánította), most meg kiderül, hogy tele van kiadatlan dallal a DM életmű?

 - Már vártam ezt az "elkezdtünk dolgozni az új lemezen" mézesmadzagot :) mintha bárki és bármi kizökkentené őket a négyéves ritmusból... sem Dave heroinos haláltusája, sem az Exciter korszak előtti kreatív válság, sem a Playing The Angel előtti "majdnem bandamegszűnés" nem zökkentette ki a négyéves ritmust, miért pont most zökkenne ki?

Itt az orosz cikk egyébként: 

http://vk.com/doc73170562_382144283?hash=dba9cdf45256caf255&dl=21956d3134af6d7736

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr417367022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása