Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Bréking! Jövőre Budapesten játszik a Depeche Mode (nlcafe.hu)

2016. október 11. - Szigi.
Nincs fél órája, hogy bejelentették a 2017-es turnét. A Depeche Mode visszajáró vendégként érkezik hazánkba.

Kedden Milánóban tartott sajtótájékoztatót a Depeche Mode, melyen bejelentették, hogySpirit címen új lemezt adnak ki, és hogy 2017-ben 32 állomásos stadionturnéra indulnak, mely május 22-én ér Budapestre, a Groupama arénába.

A Depeche Mode az utóbbi 25 évben az összes világ körüli turnéjával érintette Budapestet. 2006-ban a tavaszi koncertjükre olyan gyorsan elkapkodták a jegyeket, hogy nyáron ismételtek. Akkor játszották első kislemezes dalukat is, a Photographicet is.

Szeptember végén egy angol fodrász egy 36 éves Depeche Mode felvételt talált a padlásán.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2711796155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2016.10.11. 19:19:17

Teljesen más dimenzió és hangzású a Photographic élőben, mint az 1981-ben piacra és a külföldi lemezboltokba került Speak & Spell-en. Nálam a mai napig nagy kedvenc a DM és nem tudok betelni velük, legyen az akár a debütáló albumuk vagy éppen az első nagylemezükről nem hivatalosan kiadott rövid és a YT-n, plusz itt is hallható korai élő koncertfelvételük. A szavak és a jelzők mára elfogytak, de annyit hangosan megjegyeznék, hogy jelenleg is zseniálisak :)
süti beállítások módosítása