Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2017-ben jön az új Depeche Mode-lemez (ujszo.com)

2016. október 12. - Szigi.
Kedden egy milánói sajtótásjékoztatón jelentette be a Depeche Mode, hogy jövő tavasszal új lemezük jelenik meg Spirit címmel. A banda ezt követően világ körüli turnére indul, Pozsonyban és Budapesten is fellépnek.
A turné májusban kezdődik, és 32 várost érint majd, a pozsonyi május 20-án lesz a Pasienky-stadionban, a budapesti pedig május 22-én a Groupama Arénában. A jegyeket október 21-én, délelőtt 10 órától kezdik árusítani.

A turné során a Depeche Mode fellép a párizsi Stade de France-ban, a milánói San Siróban és a berlini Olimpiai Stadionban is. A további állomások között szerepel mások mellett a London Stadium, a moszkvai Otkritie Arena vagy a gelsenkircheni Veltnis-Arena. Az európai állomásokat követően a fellépéssorozat Észak- és Dél-Amerikában folytatódik.

A Global Spirit Tour lesz a Depeche Mode tizennyolcadik turnéja, a zenekar három év kihagyás után lép fel ismét élőben. Az együttes legutóbbi koncertkörútja, a Delta Machine Tour - amit több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában - egyike volt 2013 legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak. A Depeche Mode - amely e turné keretében 2013 májusában lépett fel a Puskás Ferenc Stadionban - először 1985-ben koncertezett Magyarországon, az akkori Volán-pályán.

A közlemény szerint az új turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét is, amely annak fontosságára hívja fel a figyelmet, hogy a világon mindenki biztonságos ivóvízhez juthasson.

A Spirit lesz a Depeche Mode tizennegyedik stúdióalbuma, és a Columbia Records gondozásában jelenik meg jövő év elején. Az új lemez producere James Ford, a Simian Mobile Disco alapítója, aki az elmúlt időszakban például a Florence and the Machine-nel és az Arctic Monkeys-zal dolgozott együtt.

A Depeche Mode eddig tizenhárom stúdióalbumot jelentett meg, ezek több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top10-be. Legutóbbi lemezük, a 2013-as Delta Machine tizenkét országban nyitott a listák első helyén. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők talán legnépszerűbb elektronikus zenekara. (MTI, ujszo.com)

A cikk eredetije itt található: http://ujszo.com/online/kultura/2016/10/11/2017-ben-jon-az-uj-depeche-mode-lemez

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr911798913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása