Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A pre-listening party lelkes véleményei magyarul (és egy újabb is)

2017. február 08. - Szigi.

Manos Xanthogeorgis (a Sony music egyik vezetője): "Az új Depeche Mode album mindazt megtestesíti, amiben reménykedtél – sőt, még többet is”.

Simone Marie Butler (Primal Scream basszusgitárosa) "Részt vettünk az album-meghallgatáson este, és csak annyit mondhatok, hogy hűha! Srácok, ez nagyon élvezetes volt. 2017 egyik legjobbja.

Cat Munro (a Live Nation promótere): "Az album nagyszerű – baromi élvezetes!

Eddy Temple-Morris (angol DJ, producer) "Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy hallhattuk a Depeche Mode új albumát – James Ford klassűzikust alkotott.”

Neil McCormick (angol író): "Az új Depeche Mode albumnak eléggé negatív a jövőképe.

magazynlogo (lengyel életmód-magazin): "Hallottuk – Jó!"

Mikolaj Komar (a K Mag nevű lengyel magazin fotósa és újságírója): "Csak annyit mondhatok, hogy a Depeche Mode új albuma, a Spirit igencsak erőteljesen elektronikus hangzású… szép munka James Ford-tól… a kedvenc számaim egy hallgatás után a So Much Love, aztán az éles Scum, a nyitó Going Backwards és a Poorman. Giga-mega elektronika!”

Aleksandra Degórska (zenei blogger és újságíró): "Hallottam az új Depeche Mode albumot és tetszik. Egyelőre csak ennyit mondhatok”.

 Andrea Laffranchit (olasz zenei újságíró): "Mély és hatásos.”

Rockol (olasz zenei weblap): ""Egy nagyszerű albumot hallhattunk"

Silvia Danielli, a olaszországi Sony Music promóciós menedzsere: "Melyik album képes egyszerre arra, hogy már az első hallásra lúdbőröztesse a hátad és mellé még táncolni is akarjál? #DepecheMode"

Charles Van Dievort, belga újságíró: „A Spirit sötét és terhes hangzású, mind zeneileg mind a szövegeket tekintve.”

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512237368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása