Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

"Az új Depeche Mode-klip Orbán Viktorhoz is szólhatna" - klikkvadász cím a 24.hu-ról

2017. február 10. - Szigi.

Megérkezett a banda erősen politikai felhangú Where's the Revolution című számának videója.

Nagyon erős dallal és politikai témájú tért vissza egy héttel ezelőtt a Depeche Mode, amely most közzétette a Where’s the Revolution (Hol van a forradalom?) videoklipjét.

A májusban majd újra Magyarországon koncertező Dave Gahan – Martin Gore – Andy Fletcher trió a dalban nem spórol a címben feltett kérdés megválaszolásával sem és kapunk néhány indokot arra, hogy miért is kellene felforgatni mindent. Az elismert fotográfus és filmes, Anton Corbijn által rendezett disztopikus hangulatú, matt színvilágú klipben indusztriális környezetben láthatjuk a zenekart, menetelő táncosok gyűrűjében.

A Depeche Mode már nem először politizál, hiszen az első albumaikon is feltűntek erősen kritikus hangvételű nóták, a ’82-es The Sun and the Rainfall, a ’84-es People are People, vagy a ’86-os New Dress, szóval ez nem új irány, hanem inkább visszatérés a gyökerekhez.

Az 1980 óta létező brit csapat már korábban bejelentette, hogy március 17-én fogják piacra dobni az új, immáron 14. stúdióalbumukat, amely a Spirit címet kapja. Ennek a korongnak az elkészítése során Gahanék először dolgoztak együtt a Simian Mobile Disco révén ismert James Ford producerrel, aki már olyan csapatok lemezeinél közreműködött, mint az Arctic Monkeys, a Foals és a Florence & The Machine.

A cikk eredetije itt taláható:

http://24.hu/kultura/2017/02/09/az-uj-depeche-mode-klip-orban-viktorhoz-is-szolhatna/

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1912247480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása