Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Célegyenesbe fordultunk! A Ticketpro tudnivalói a budapesti koncerttel kapcsolatban

2017. május 16. - Szigi.

Tisztelt Depeche Mode Jegytulajdonos!

Köszönjük, hogy a belépőjegy megvásárlásával részt vesz Depeche Mode koncertünkön. A koncert alatt számos ember dolgozik azon, hogy Ön felejthetetlen élményekkel távozzon a Groupama Arénából. A közönség elégedettsége fontos számunkra, és miután a stadion koncerthelyszínként a Depeche Mode bulival debütál, ezért kérjük, feltétlenül olvassa el ezt a rövid előzetes tájékoztatót. Az itt leírtak segítik, hogy már a helyszínre érkezés előtt minden szükséges információnak a birtokában legyen.

Kérjük, megvásárolt jegyét mindenképpen kinyomtatva hozza magával a koncertre.

Ennek a levélnek az alján talál egy térképet, amelyen feltüntettük a stadion négy (I-II-III-IV) kapuját, valamint a Fő-(GOLD) és BRONZ bejáratokat.

A kapunyitás várható időpontja 17.30, az első előzenekar előreláthatólag 18.30-kor lép színpadra.*

KIEMELT ÁLLÓJEGGYEL kizárólag az Albert Flórián út felé eső IV-es kapun tud belépni a Groupama Arénába, ahol felhelyezünk Önre egy karszalagot, mely feljogosítja a Kiemelt Állóhely területére történő belépésre.

GOLD, illetve BRONZ jeggyel érkező vendégeinket kérjük, hogy a jegyen megjelölt VI-os kaput az Üllői út felől közelítsék meg, és keressék a VI. FŐBEJÁRAT (GOLD jegyesek számára), valamint VI. BRONZ feliratokat.

Az EARLY ENTRY jeggyel rendelkező vendégeink hamarosan egy külön értesítést is kapnak, amely a jegyükhöz tartozó szükséges infomációkat tartalmazza majd.

Az ÁLLÓHELYRE, valamint B ÉS C SZEKTOROKBA SZÓLÓ ÜLŐHELYRE érvényes jegyeken a bal felső sarokban látható, hogy Önnek melyik kapun keresztül kell belépnie a Groupama Aréna területére, hogy minél gyorsabban és fennakadás nélkül jusson el a helyére. Miután bejutott a kapun, kérjük, kövesse a jegyének megfelelő feliratokat, és az azon szereplő szektorbejáratokat.

Bár a Groupama Aréna közelében található néhány hivatalos parkoló, többségük fizetős, és kapacitásuk nem elegendő. Ezért kérjük, hogy lehetőség szerint a tömegközlekedési eszközöket használja. A Groupama Aréna több BKV járattal is megközelíthető a város különböző pontjairól.

Kérjük, hogy esős idő esetén esőkabáttal érkezzen, és ne hozzon magával esernyőt, mert azt a koncert területére balesetvédelmi okokból tilos bevinni! A Groupama Aréna területére tilos bevinni továbbá akciókamerát, szelfibotot, műanyag palackot, valamint a jegyen feltüntetett eszközöket!

A koncert végén kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki zökkenőmentesen és a lehető leggyorsabban hagyhassa el a Groupama Aréna területét, a megnövekedett forgalom miatt azonban előfordulhat, hogy pár percet várakoznia kell. Kérjük, távozáskor legyen türelemmel, és mint mindvégig, kövesse kollégáink utasításait.

Amennyiben a fentiek kapcsán további információra lenne szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@livenation.hu email címen.

A koncerthez jó szórakozást kívánunk! Őszintén bízunk benne, hogy feledhetetlen élményekkel távozik majd a Groupama Aréna első koncertjéről, és hamarosan egy újabb rendezvényünkön üdvözölhetjük vendégként!

*az időpont-változtatás jogát fenntartjuk

A cikk eredetije, térképekkel, itt található!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1212508887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása