Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Depeche Mode és az Iron Maiden is jön a VOLT-ra (origo.hu)

2017. november 13. - Szigi.

A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban a 2018-as VOLT Fesztiválon. 

A Depeche Mode monumentális koncertjével indul 2018. június 26-án a Telekom VOLT Fesztivál. A több mint 30 éves együtteselőször lép fel magyar fesztiválon.

Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője azt mondta, „elmondhatatlanul nagy öröm számunkra, hogy minden idők egyik legjobban várt világsztárjával indíthatjuk a következő évet. Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet, a Telekom VOLT Fesztivál az első hazai fesztiválkoncertjük lesz,nagyon sokak örömére.A line-up még korántsem teljes, de az eddigi nevek már garanciát jelenthetnek arra, hogy igazán nagy érdeklődés várható."

A Depeche Mode Los Angeles-i koncertjén 2013-ban

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

A 2016-os, teltházas, VOLT-os koncert után tér vissza a világ egyik legfontosabb rockzenekara, az Iron Maiden. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretében érkeznek Sopronba. Az azonos nevű mobiljáték és képregény ihlette turnén mind vizuális megjelenésben, mind a dalsorrendet illetőensok meglepetésre lehet számítani.

Bruce Dickinson, az Iron Maiden élnekese a 2016-os VOLT-on

Fotó: Csanádi Márton - Origo

A nemrég megjelent negyedik nagylemezét mutatja be az idehaza is közönségkedvenc Hurts Sopronban, de érkezik az állandóan teltházas klubkoncertjeiről is híres, zúzós rockban utazó Hollywood Undead is, a drum'n'bass rajongók pedig a Rudimental DJ-szettjére táncolhatnak majd önfeledten. A Petőfi Zenei Díj gálának, a Petőfi Rádió showműsora hagyományosan 2018-ban is a Telekom VOLT Fesztiválon lesz. Ezúttal az esemény első napján, amikor a Hurts lesz a fő fellépő.

A Jegyelővétel november 23-án déltől indul. Délben indul a kedvezményes „early bird” jegyelővétel. „Idén először – az öt- és négynapos mellett – háromnapos bérletet is lehet venni a napijegyeken túl, és a bérleteket most részletfizetéssel is meg lehet szerezni. A november 23-án induló, 60 órás, kedvezményes jegyelővétel két kiemelt helyszíne Sopron és a budapesti Akvárium Klub.

A cikk eredetije itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3913263181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása