Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Hogyan vélekednek a Depeche Mode tagjai a Kraftwerkről?

2018. február 21. - Szigi.
Alan Wilder: "Nem emlékszem pontosan, hogy ki ajánlotta Francois-t. Mindenesetre hatással volt rám a tény, hogy dolgozott együtt a Kraftwerk-el, akikért odavoltam akkoriban. Azt gondoltam, elég jó lehet, ha a Kraftwerk együtt dolgozott vele. Az a hír járta ugyanis, hogy a fiúk problematikusak ebben a tekintetben. Mint később kiderült, maga Francois is problematikus alkat. "
 
Andy: "Ha a zenéről van szó, akkor azt kell mondjam, bennünket olyan együttesek ihlettek meg, mint a Kraftwerk, a korai Human League és a punk zene. A punk ideálból magunkévá tettük azt, miszerint nem feltétlenül kell képzett zenésznek lenned, elég, ha jó ötleteid vannak."
 
Martin: "Azt hiszem, szerettünk volna ott lenni az első elektronikus, szintetizátor alapú bandák között. Inspirált bennünket a Kraftwerk és a kezdetekkor, az első pár lemezük erejéig a Human League is. "
 
Dave: "Hogy mégis ki vagy mi inspirált... hát azt hiszem, a korai alternatív, elektronikus zene. Olyanok, mint David Bowie, a Roxy Music vagy a Kraftwerk."
 
- Melyik a mindenkori kedvenc lemezed?
Daniel Miller: "Állandóan változik, de köztük lenne a "Radioactivity" és az "Autobahn" a Kraftwerktől. "
 
Alan Wilder: "(A The Defector) Ez a Kraftwerk előtti tisztelgésül íródott."
 
- Kedvenc együttesed?
Alan Wilder: "Kraftwerk."
(a fordítások a HDMFC honlapjáról származnak)
 
Ma este a Sportarénában! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1113688214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása