Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Spirits In The Forest - itt a hivatalos sajtóanyag

2019. szeptember 19. - Szigi.

November 21.-én kerül a mozikba a Depeche Mode dokumentum-és koncertfilmje, a SPIRITS IN THE FOREST. A 95 perces filmet világszerte több, mint 2400 moziban fogják játszani, Adelaide-től Zágrábig.

A díjnyertes és az együttessel régóta együtt dolgozó Anton Corbijn rendezte a filmet. Az érzelmes történetben a film összekapcsolja a turnézáró berlini Waldbühne-koncertet egy intim dokumentumfilmmel, amelyet a világ különböző részeiről származó rajongók otthonaikban forgattak. Ez nemcsak azt mutatja, hogy a zenekar népszerűsége hogyan növekedett karrierjük során, hanem egyedülálló képet nyújt a zene hihetetlen erejéről, amellyel közösségeket építhet, lehetővé teszi az embereknek, hogy legyőzzék az ellenségeskedést, és kapcsolatokat létesítsenek, nyelvtől, helyszíntől, nemtől, életkortól és körülményektől függetlenül. "Rendkívül büszke vagyok arra, hogy elkészült ez a film és az általa elmondott lenyűgöző történet" - mondta Dave Gahan . "Elképesztő látni, hogy a zene valóban mennyire befolyásolja a rajongóink életét."

Martin Gore hozzátette: "A mai világ zűrzavarában és megosztottságában a zene valóban egy olyan jó erő lehet, ami összehozza az embereket."

Itt az esemény weboldala,

Itt pedig a hivatalos oldal bejelentése

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3115131960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása