Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Koncert egy iskolai tornateremre emlékeztető kézilabdacsarnokban - célegyenesben a Tour Of The Universe

2020. február 22. - Szigi.

A Tour Of The Universe lassan véget ér: az emlékezetes londoni fellépések után már csak két helyszínen adott a banda két-két fellépést. Meglepetésre egy csendes dániai kisváros Horsens volt helyszíne egy duplázásnak, ahol egy mindössze 4500 férőhelyes kézilabdacsarnokban lépett fel a zenekar. "Mint egy iskolai tornaterem" - hangzik el a blogban.

"Az elmúlt időszakot a Nitzer Ebb társaságában töltöttem mostanában egy kis szabadidőt, akik két brit koncertet is adtak a napokban, Yorkban és a szülővárosomban, Nottingham-ben (ahol megbíztak egy vegytisztítással és boldog voltam, hogy a frissen tisztított színpadi felszerelésük időben megérkezett a koncertjükre). Mindkét koncert lenyűgöző volt - ha van rá lehetőségetek, hogy elcsípjetek egy Nitzer Ebb saját koncertet, ne habozzatok!

Ami a Depeche Mode-ot illeti, már minden elhangzott itt a blogon a Royal Albert Hall-al és az O2 koncerttel kapcsolatosan. És most, 2 nagyszerű londoni koncert után Horsens lett a házigazdája két újabb Depeche Mode koncertnek.

Horsens egy kisváros Dániában, a Jütland-félsziget keleti partján, és szerintem nem túlzás azt mondani, hogy itt általában nem történik túl sok minden. De ma és holnap a Depeche Mode lép itt fel!

A koncert helyszíne óriáti, mint egy iskolai tornaterem - nagyon kompakt, a színpad nagyon alacsony, és süllyesztett a padló a küzdőtéren.

Ez egy korai koncert volt ma, mivel 10 órakor kapuzárás volt. Tehát már este 7-kor színpadra lépett a Nitzer Ebb, elindítani az este eseményeit. A közönség remekül reagált rájuk és jó hangulatban várták a koncertet.

Ahogy a Depeche kisétált a színpadra, a sikítás fülsiketítő volt, és az adrenalin a Horsens Forum mennyezetéig szökött. Láttam már pár "intim" koncertet a turnén, és tudom, hogy ezek nagyszerűek általában, de ez nem csak nagyszerű, hanem álomszerű koncert volt, és a 4500 fős keménymag elképesztő volt.

Ma este két jam is volt: a Home és a Dressed In Black után is. Dave ez utóbbi után mondta is, hogy "ez elég jó, de hamarosan kapuzárás van". Vicces fiú!

Az afterparty remek volt, 40 emberrel, elzárva a Hotel bárjában. Ott voltak a banda tagjai, a családtagok és a Crew is). Nem gyakran fordul elő, hogy az együttes és a Crew is ugyanabban a hotelben van elszállásolva, így tehát a ma estei rögtönzött party remek estével koronázta meg ezt a tökéletes napot - engem és a blogger-társamat, Peter-t hajnal 4-kor láttak betántorogni a szobánkba...

Nagyon várom a második koncertet itt Horsens-ben - ez egy különleges helyszín!"

No nézzük ezt az említett Dressed In Black-et! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10015486148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása