Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Elkezdjük bemutatni a Violator 12'' Singles Box tartalmát!

2020. március 14. - Szigi.
Nem tudni, hogy a koronavírus befolyásolja-e az elvileg április 24.-én megjelenő VIOLATOR 12'' SINGLES BOX megjelenésének dátumát (vélhetően igen), mi azonban úgy készülünk, hogy "időben" megjelenik az újabb, régen várt gyűjteményes vinyl box. Ahogy a korábbi boxok esetében, ezúttal is egyesével végigvesszük a kiadvány dalait, és pont a kiadvány megjelenése előtti napon fogunk végezni. Természetesen most a Violator-dömpingben óhatatlanul előfordulhatnak redundanciák, hiszen a kislemezek mixeit végigvettük már a Personal Jesus és az Enjoy The Silence esetében a megjelenésükkor is (és természetesen így fogunk tenni májusban a Policy Of Truth és októberben a World In My Eyes esetében is), most viszont áprilisig újra végigmegyünk mind a négy kiadvány vinyl boxban megtalálható dalain. Ha valakinek sok a Violator-korszakból, görgessen ;)
 
Az impozáns Violator 12'' Singles Box első kiadványa természetesen a korszak első kislemeze, a PERSONAL JESUS. A kislemez nem tartozik a bonyolult kiadványok közé, semmi különleges extra nem tartozik hozzá. Az első kiadvány, az 12BONG17 A oldalán egyetlen alkotás szerepel, ez pedig a Personal Jesus régies elnevezésű HOLIER THAN THOU APPROACH mixe. A Francois Kevorkian által készített átdolgozás mintha a hosszabb verziója lenne az eredeti alkotásnak: erőtől duzzadó, táncos, közkedvelt mixről van szó. Az utolsó bő másfél perce rákerült a Violatorön található albumverzióra is. Remek kezdés! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5815520012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása