Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ezt hallgattam egész hónapban: DM 1990-es időszakát felölelő Spotify playlist, magyarázatokkal

2020. március 31. - Szigi.
Ezt hallgattam szinte egész hónapban: a Depeche Mode 1990-es időszakáról szóló válogatás! Én a Tidal nevű streaming szolgáltatón pörgettem sokat ezt a válogatást, de most elkészítettem a listát a Spotify-on is.
 
A lista tartalma:
 
- természetesen a Violator
- természetesen a Violator négy kislemezének teljes tartalma (Personal Jesus, Enjoy The Silence, Policy Of Truth, World In My Eyes)
- a Clean és a Sweetest Perfection demója a Sounds Of The Universe deluxe kiadványról
- Martin 1989-es szólólemeze, a Counterfeit E.P.
- kissé erőltetve, de hangzásban inkább ide illik: Recoil 1992-es szólólemeze, a Bloodline (+Faith Healer kislemez tartalma)
- azok aktuális munkái, akik a kislemezeken mixeket készítettek nekik: azaz Jon Marsh együttesének, a Beloved-nek az 1990-es nagylemeze, kislemezei és remixalbuma (ő a World In My Eyes-hoz készített 2 mixet); a The Orb első 1991-es nagylemeze (ők a Happiest Girl-hez készítettek 4 mixet), és a The KLF 2 dala, mivel nekik, a zeneipar esküdt ellenségeinek csak 2 dala található meg a Spotify-on (ők a Policy Of Truth-hoz készítettek remixet)
- azok aktuális munkái, akik a turnén előzenekarok voltak; az amerikai turnén előzenekar Nitzer Ebb 1989-es, 1990-es, 1991-es lemezei; az európai turnén előzenekar Electribe 101 1990-es nagylemeze; a két los angelesi koncerten előzenekar Electronic 1990-es nagylemeze és a kapcsolódó kislemezei; két észak-amerikai helyszínen előzenekar The Jesus And Mary Chain 1990-es nagylemeze; és az egyik ausztráliai koncerten előzenekar Boxcar két, korszakból származó kislemeze.
 
A válogatás visszarepít minket 1990 környékére, jó szórakozást hozzá! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2415575832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása