Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

És akkor Alan Wilder 24 óra utazás után kiszáll az autóból a Népligetben

2020. április 16. - Szigi.
Ma 10 éve egészen bizarr eseménysorozat történt a Népligetben! Korábban azt se gondoltuk volna soha, hogy Alan Wilder turnéra indul valaha a szólóprodukciójával, ám aztán nagy meglepetésre - egy Selected című best of lemez ürügyén - mégis egy világ körüli turnéra indult Paul Kendall társaságában. Nagy örömünkre Budapestre is ellátogatott a turné, mégpedig a ma Liget Club néven futó Diesel Clubba - ekkor még nem tudtuk, hogy lesz még egy fellépés, télen, a Szikra moziban, ami ráadásul a turné videókiadványának a címadó felvétele lesz... Közeledett az április 16.-i koncertidőpont, ám ekkor váratlanul Izlandon kitört az Eyjafjallajökull vulkán, ami annyi vulkáni hamut lövellt a levegőbe, hogy teljesen megbénult Európa légi közlekedése. Alan és Paul előtt azonban nem volt akadály: 24 óra alatt, autóval eljöttek Budapestre, hogy aztán - kissé gyűrötten bár - egy frenetikus fellépést adjanak! Alan szerint fárasztó, de szórakoztató út is volt, ami a régi iskolai kirándulásokra emlékeztette
 
Következzék egy videó az érkezésről és az első budapesti percekről! A Freestate Team több tagja és néhány egyéb rajongó is feltűnik a videóban. Ki ismer fel több embert? :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7415616552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása