Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Playing The Angel-korszak Spotify-playlist!

2021. február 06. - Szigi.

Ahogy tavaly a Violator kiadásának a 30. évfordulóján, úgy most a Playing The Angel megjelenésének a 15. évfordulóján is egy Spotify-playlistet állítottam össze, amely a 2005-2006-os időszak olyan dalait gyűjti egy csokorba, amelyek valamilyen módon köthetőek a Depeche Mode "angyalos" lemezéhez.

A playlist tartalma:

- természetesen maga a Playing The Angel nagylemez
- a Spotifyon "Playing The Angel Deluxe Edition" néven futó, valójában nem létező nagylemez bónusz trackjei (amelyekben megtalálhatóak a korszak B-oldalasai és néhány mixe - ugyanis a Playing The Angel korszak kislemezeinek tartalma teljes egészében hiányoznak a streaming szolgáltatókról)
- a The Best Of Vol. 1 lemezről a Martyr és a hozzátartozó remixlemezről (The Best Of Remixes) a remixek
- a Remixes 2 81-11 remixlemezről a PTA-korszak remixei
- a nyolcszámos Touring The Angel: Live In Milan CD tartalma
- Dave Hourglass című nagylemeze
- Recoil Subhuman című nagylemeze
- a lemez producerének, Ben Hillier-nek aktuális, 2004 és 2006 között producerelt nagylemezei (Doves, The Futreheads, Cathy Davey)
- a lemezhez - illetve az egy évvel későbbi, The Best Of Vol. 1 válogatáslemezhez - készült remixelők aktuális munkái (Digitalism, Chab, Boys Noize, Booka Shade, Bitstream, stb.)
- Jacques Lu Cont, azaz Stuart Price aktuális munkái (Madonna és New Order remixek)
- a koncerteket felvezető Martin DJ szett dalai, és az abban szereplők aktuális kiadványai (Audion, Alex Smoke, Lawrence, René Breitbarth, stb.)
- a korszak kollaborációi (Martin közreműködései a Client: Overdrive, valamint Gwen Stefani: Wonderful Life című dalában)
- a korszak előzenekarainak aktuális, 2005-ös nagylemezei (The Bravery, She Wants Revenge, The Raveonettes - itt meghúztam a határt, hogy azokat az előadókat nem válogattam már be, akik csak 1 fellépésen voltak előzenekar)

Úgy érzem, hogy a válogatás nagyon jól mutatja a "nullás évek" közepének izgalmas, felpörgetett, elektro-diszkó, minimál techno és indie-posztpunk által uralt zenei világát. Jó zenehallgatást! :)

https://open.spotify.com/playlist/3g7TL7bLQroEOaTDGa47yJ?si=-tbyBYgpSQWs4NDJ9NIQwQ

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9416417722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása