Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Sweetest Perfection, 1990

2021. március 19. - Szigi.
3 nap erejéig tehát félreteszem a Black Celebration-hónapot (nyugi, mindent pótlok jövő héten), ugyanis a Black Celebration albumdalok koncertverziói után most most két napig a Violator albumdalok koncertváltozatait fogom végig venni - vasárnap pedig egy magyarországi fellépésnek lesz az évfordulója...
 
Kezdjük tehát a SWEETEST PERFECTION-nel! A dalt Depeche Mode koncerten - sajnálatos módon - csak 1990-ben, a World Violation Touron játszották, mindössze 24 alkalommal, Martin "akusztikus" blokkjában (a World Full Of Nothing cseredalaként). Természetesen nem lehet várni egy egyszálgitáros verziótól, hogy bármit is visszaadjon az albumverzió sötét, fenyegető hangulatából, de az 1990-es koncertváltozat mégis tud újat mutatni: Martin jelentősen "feljebb" énekli a dalt, mint az albumon, így szinte reményteli hatású lesz ez a változat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6116469760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása