Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2001, Vancouver: remek koncert és szállodai afterparty

2021. július 28. - Szigi.
Portland után egy koncert erejéig visszatért 20 éve az Exciter Tour Kanadába: ma este 2001-ben Vancouver-ben léptek fel a fiúk. Nichelle Carlson igazán jól érezte magát a koncerten, legalábbis az Exciter Tour Diary bizonysága szerint: "Tegnap este remek koncertünk volt Vancouverben. Anyukám és a nagynéném is eljöttek, ami szuper volt, és meglepetésemre végignézték az egész műsort! A közönség nagyszerű volt, és úgy tűnt, hogy mindenki a zenekarból tényleg beleadott mindent. Mindannyian úgy tűntek, hogy jól érzik magukat, és extra erőfeszítést tettek a jó hangulat érdekében. Sokkal izgalmasabb, ha látod, hogy a srácok jól érzik magukat. És a jó öreg Peter a fantasztikus táncmozdulataival - imádni kell azokat a pörgéseket! A műsor után remekül éreztük magunkat a szálloda bárjában, ahol Martin szórakoztatott minket gyönyörű hangjával. Volt egy férfi a bárban, akiről kiderült, hogy zongorazseni, így ő és Martin azonnal a legjobb cimborák lettek, és egész este dalokat jázottak nekünk. Martin még egy kis Elvist is énekelt anyukámnak, aki ettől a mennyekben volt!"
 
Szokás szerint itt a DM Live Wiki linkje a letöltési lehetőséggel, de aki a Youtube-linket jobban kedveli, annak itt a Youtube link a koncert teljes audio felvételével:
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6316639964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása