Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Should Be Higher 2013-ból Berlinből - egy 2017-es kiadványon

2022. február 06. - Szigi.
2017 elején sokáig nem is volt szó a Where’s The Revolution fizikai formátumairól, aztán elkezdtek szivárogni az információk, hogy a „fizikai kiadvány sorsa még függőben van”, valamint hogy egy magazin mellékleteként megjelenhet „valami hangzóanyag”. Ez végül is egy német magazin, a Musikexpress mellékleteként manifesztálódott: a 7 inches kislemezen a Where’s The Revolution albumverziója mellett, a B-oldalon egy régi ismerős, a Should Be Higher koncertverziója volt hallható (a Live In Berlin kiadványról). Ezzel próbálták enyhíteni a kiadványéhségünket - egy ismert, 2013-as dal ismert koncertverziójával egy 2017-es kiadványon :)
 
Ezzel a poszttal véget ért az ötnapos maratoni bejegyzéssorozat, amelyben az Ultra elkészüléseinek a körülményeiről, a 25 éves Barrel Of A Gun-ról és az 5 éves Where's The Revolution-ről írtam. Szusszanjatok ti is, én azt teszem :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3317160852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása