Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Insight, 2017-2018

2022. április 15. - Szigi.
Egy turnényi szünetet követően az Insight "feltámadt" a Global Spirit Tour-ra, sőt, a harmadik, téli európai turnészakaszon (a "Global Ultra Tour"-on a leggyakrabban előadott dalok közé tartozott (mindkét téli Budapest Sportarénás koncerten ezt a dalt játszotta Martin, legyen szó 2010 januárról, vagy 2018 februárról!). Olyannyira, hogy némi meglepetésre ezt játszották az utolsó koncerten, a berlini Waldbühnében, így ez került fel a Live Spirits videó és audiókiadványra is! Ez a verzió ugyanaz volt, mint a 8 évvel korábbi Tour Of The Universe-es változat: Martin és Peter Gordeno érzelmes duettje, megható és hosszú "you've got to give love" résszel a végén.
 
Ezzel a felvétellel búcsúzom a kétnapos Ultra-jubileumtól, de persze még az év további részében is gyakran visszatérek az 1997-es Depeche Mode nagylemezre!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5117808101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása