Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Elképesztő: 3 kollaboráció bejelentése 1 napon belül

2022. november 17. - Szigi.
Elképesztő módon az Uenala+Dave és az Alva Noto+ Martin együttműködés mellett még egy harmadik kollaborációt is bejelentettek ma. 20 éve jelent meg a The Raveonettes debütáló lemeze, a Whip It On. Ebből az alkalomból kiadnak egy tribute lemezt, ahol különböző zenészek (mint pl. a Trentemoeller, vagy az Eagles Of Death Metal) adják elő a debütáló lemez 8 dalát. A 8 dal külön-külön meg fog jelenni kislemezként is.

 

Az egyik dalt - nem egyértelmű még, hogy melyiket - Dave Gahan fogja elénekelni. A The Raveonettes 2005-2006-ban a Touring The Angel turnén a Depeche Mode előzenekara volt, 2009-ben Mexikóvárosban is ők melegítettek be, majd egy turné szünet után 2017-ben a Global Spirit Tour legelső európai szakaszán is ők léptek fel a Depeche Mode előtt (így tehát őket láttuk a Groupama Arénás koncerten is).

 

Jöjjön most a lemez talán legnagyobb slágere, az Attack Of The Ghost Riders:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1617981492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása