Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

20 éves a Live Monsters!

2024. március 01. - Szigi.
A meteorógiai tavasz első napját (többek között) egy húszéves kiadvány elemzésével töltjük: ma 20 éve jelent meg Dave Gahan LIVE MONSTERS című DVD-je! Ez Dave egyetlen hivatalos koncertkiadványa, ami egyben a Paper Monsters időszak lezárást is jelentette, egyben talán némi leszámolást is a szólókarrierjébe vetett illúziókkal.
 
A DVD a 2003 júliusában felvett párizsi (második esti) koncertet tartalmazza, sajnálatos módon a második ráadás (Policy Of Truth-Enjoy The Silence) nélkül. Ugyanezen a napon került fel kizárólag az iTunes áruházaiba a SOUNDTRACK TO LIVE MONSTERS címet viselő kiadvány, amelyre nem kerültek fel Martin Gore szerzeményei, tehát kizárólag a Paper Monsters dalainak a koncertverzióit tartalmazta (így tehát a Hidden Houses-szel kezdődött a felvétel). Szerencsére a Live Monsters fent van a Youtube-on, így tehát mindenki élvezheti a szinte végig félmeztelen Dave első szóló-szárnypróbálgatását és a felturbózott DM-slágereket.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6618328207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása