Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy magyar rajongó beszámolója a párizsi DM koncertről

2024. március 04. - Szigi.

Kedves barátom és olvasóm, Varga Zoli "Pinocchio" is Párizsban járt tegnap, sőt, a holnapi fellépésen is ott lesz. Következik az ő beszámolója:

"Az első napra a kakas ülőre sikerült jegyet szerezni. Furcsa is volt a kiemelt állók után, így viszont más rálátásom volt az egészre. Az ülőhelyek között elég kicsi távolság volt. Ezt az egy dolgot lehet negatívumként említeni. Számomra az előzenekar borzasztó volt. Bántotta a fülemet a zene és az énekesnő hangja egyaránt, pedig nem figyeltem rá, mert telefonozgattam közben. Ez nyilván ízlés kérdése, mert a hazai közönségtől szép tapsot kaptak. Ezután jött a dj szett. Itt már sejteni lehetett, a hangulatra nem lesz panasz. A közönség eléggé oda tette magát. Egész arénás ütemes vastapsal alapoztak. Majd következett a koncert. Erről csak pár szót ejtenék. Lehet a zárt tér miatt, de nagyon jól szóltak a számok. Kiemelendő a 3 új szám. A BWD nagyon jól hangzott élőben. A BTW hasonló sikert aratott, mint a Devotional turnén. Azt hiszem ezzel nagyjából mindent el is mondtam róla. A BC-t pedig fenomenálisan eltalálták az intróval és fentről jól látszó szinpad fényekkel. Aki nem látta még ezen a turnén élőben, annak mindenképpen ajánlott. A videok közel sem adják vissza, ég és föld az eltérés. Amit még megemlítenék: Az álló sorokban meglepően kevés telefont láttam a megszokottakhoz képest. Ennek következménye képpen lent nagyon jó hangulatott teremtett a közönség végig. Pici negatívum, hogy a Somebody -Condemnation alatt kb 30 darab telefon világított az ülő részen, rontva a látványon. De ez így is egy parádés koncert volt."

paris1_1.jpg

paris2_1.jpg

paris3_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3618345629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása