Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tekintsük át az új producer, James Ford eddigi munkásságát!

2016. október 12. - Szigi.

Elég érdekes az eddigi zenei pálya: a minimál techno slágeresebb oldala felől érkező Simian Mobile Disco és a spagettiwesternes rockzenét játszó The Last Shadow Puppets (utóbbiban a dobos és a producer) egy személyben történő házasítása nem szokatlan, de mindenképpen figyelemre méltó: nagyon nem "egyféle" producerről beszélünk tehát. 

Ahol producerséget vállalt, ott pedig egyértelműen az elmúlt 10 év legnépszerűbb zenekarait láthatjuk: legyen szó a popos Florence&The Machine-ről, a régi rockzenét feltámasztani kívánó Arctic Monkeys-ről, a nagyívű érzelmes Mumford&Sons-ról, a matekrockos Foals-ról, a "new.-rave" Klaxon-ról, vagy a diszkós, flitteres Little Boots-ról, mindegyik abszolút kurrens produkció volt az elmúlt 10 évben. 

Érdemes jobban megismerkedni tehát annak az embernek a munkásságával, aki várhatóan komoly hatást gyakorol kedvenc együttesünk új lemezére! :)

Egy korai Simian Mobile Disco dal:

Egy újabb Simian Mobile Disco sláger:

A The Last Shadow Puppets talán legnagyobb slágere, 2008-ból:

Egy új The Last Shadow Puppets alkotás:

És nézzünk egy-egy dalt néhány híresebb produceri munkájából - azok közül is az újabbakra igyekeztem koncentrálni, hogy hátha pontosabb véleményt kapunk a Spirit hangzásának szempontjából:

Florence And The Machines: Ship To Wreck, tavalyról:

Foals - Mountain At My Gates, szintén tavalyról:

Mumford&Sons, Believe, szintén 2015:

Arctic Monkeys: Do I Wanna Know? (2013)

Little Boots: Motorway, szintén 2013:

Klaxons - Golden Skans, 2007-ből:

Zenekarok:

Produkció:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr711798307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Generic Jingle 2016.10.12. 13:57:04

Ennyi produkció? Nekem többnek tűnik...
süti beállítások módosítása