Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ultraviolator barátom véleménye egy hallgatás után a Where's The Revolution maxi mixeiről

2017. március 03. - Szigi.

Ewan Pearson Remix:
Amikor nem szól egyszerre a WTR és a mix zenei alapja, akkor maga a mix egészen tetszetős.
De vagy művészieskedésből, vagy ügyetlenségből teljesen disszonáns a két zene, még ritmikailag is eltérnek. Szóval, félig tetszik, félig meg nagyon nem.
-2  (-10/+10)

Algiers Remix:
Elég beteg, elég hangulatos.
Van egy sajátos atmoszférája, harmóniát is sikerült létrehozni, jópofa plusz témát épített bele, amolyan PIMPF-szerűt. Fasza!
+4

Terence Fixmer Remix:
Ő is próbálkozott más ritmusképeket összeilleszteni és neki egész jól is sikerült. Karakteres, lépegetős, színes. Szeretem az ilyet, amikor pl az eredeti dalból kivágott gitártémát nagyon máshogy, nagyon hangsúlyosan keverik a mixbe.
Ez is jó!
+5  (lehet, hogy több hallgatás után ez és az előző tetszési indexe megfordul, de most jobban értékeltem a bátor kísérletezést, mint a harmonikusabb mixet)

Autolux Remix:
Örülök, ez is jónak tűnik! :)
Ez talán C2 korszakot idéz, tök jó különböző szakaszok váltják egymást, nem az a klubsláger mix, de mindenképpen növeli a WTR éra értékét.
Ezt még hallgattam volna tovább! :)
+5

Na, még1x végigtolom, ha valami változott, röviden leírom ;)

Másodikra valamivel jobban tetszett az Ewan Pearson Remix.
Amikor nem disszonáns, akkor egész jó, mondjuk a kevésbé tetsző részeket kinyesve, 4-5 percben pozitívba billene a mérleg, így legyen - 2 helyett 0 a pontszám. :)

A többi marad :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5412309211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása