Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2003 nagy klubslágere

2023. május 26. - Szigi.
A kétezres évek közepe a kiadványbőség időszaka volt, és nem volt ez másképp a ma 20 éve boltokba kerülő Dirty Sticky Floors kislemezzel sem. Volt itt maxi CD, limitált maxi CD, DVD-kislemez, 12'' vinyl, limitált 12'' vinyl, valamint USA-ban szintén maxi CD és 12'' vinyl, eltérő tracklisttel. És akkor az ilyen-olyan editált változatokról nem is beszéltünk... Most tehát a húszéves évforduló ürügyén feltűrjük az ingujjunkat és átvesszük a Dirty Sticky Floors remixeket.
 
A DIRTY STICKY FLOORS (JUNKIE XL REMIX EDIT) egy némiképp rövidebb változata a korszak népszerű remixelőjének (aki a Reload című dalban adta vissza a kölcsönt Junkie XL-nek, de erről majd néhány nap múlva!). Ez a mix szinte naponta ment 2003 nyarán a Roxy Rádióban, rengeteg kamionról hallhattuk a 2003-as Budapest Parádén is, összességében tehát a nyár egyik nagy klubslágerének számított. "Hűvös" hangszerelése, húzós négynegyede és Dave felgyorsított, mániákusan ismétlődő "Dirty Sticky Floors" éneke máig nosztalgikus hangulatot ébreszt bennem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9018132284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása