Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Average Clouds véleménye a Where's The Revolution maxiról (Index Fórum)

2017. március 06. - Szigi.

Itt ez a WTR maxi. (De minek?)

Ewan Pearson - Ilyen darabokról nálam akarva/akaratlanul a hasonló hosszúságú tételek jutnak eszembe, mint például In Your Memory Slik Mix. (Tudom, hogy lehet két ilyen különböző dolgot egymás mellé tenni? Hát pont így!) Na most akkor tovább már nem is kell magyarázni... Annak ellenére, hogy például az ETS extended mixe nekem is tetszik pedig aztán az sem rövid. Ez a munkája, unalom.

Algiers - Ebben van pár részlet, ami az utánozhatatlan, megismételhetetlen, zseniális... Stranger Things-et juttatja eszembe, de ahhoz nagyon kevés, hogy emiatt a pár részletecske miatt hallgassam, mert akkor inkább berakom a soundtracket. Szóval ez is kilőve, ha lehet, jó messzire.

Terenceék - Jaj, már azt hittem valami használható lesz belőle, aztán gyenge kezdés után erős visszaesés, ennyi lett belőle.

Autolux - Na, az ilyeneket olyan 7-8 másodperc alatt szoktam (ez is csak a döbbenet idő, amíg felfogom, hogy ezt is merik zenének hívni) kirántani a lejátszóból és a legtávolabbi kuka irányába hajítani. 

Az egészről az süt nekem, hogy egyik változat sem kapcsolódik az eredetihez (ami ezek miatt viszont új értelmet is kapott és jelzi nagyszerűségét), amivel még csak nem lenne baj, de teljesen fogalmatlanul dolgoztak vele. Szerintem.

A fórum itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712316569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása