Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 éve történt: búcsú az In Sympathy-tól és Dave-től is egy ideig...

2019. május 10. - Szigi.
A 10 évvel ezelőtti tel-avivi fellépésen intettünk végleges búcsút az IN SYMPATHY koncertverziójának. A dal mindössze 2 fellépést ért meg, ezután dobták - a következő, lipcsei koncerttől a Policy Of Truth csendült fel helyette (az In Sympathy kivetítésével). A turné egyik furcsasága volt az új dalok villámgyors ejtése a setlistből... Pedig az In Sympathy kifejezetten erős, dögös koncertverziót kapott. PeterToo, a Home Fórum egyik adminja úgy tudja, hogy Dave golyózta ki a dalt a setlistből.
 
Érdekes, hogy 4 évvel később az újabb tel-avivi fellépés előtt egy helyi újság az együttesnek szegezte az izraeli rajongók kritikáját, miszerint "csalódottak voltak a kevés sláger miatt". Dave és Andy - némileg meglepő módon - teljesen egyetértett a rajongói kritikával.
 
Dave: "Tudom, tudom. Ez nem fog többé megtörténni. Most jöttünk ki az új albummal, a Delta Machine-nel, de most több régi, ismertebb dalt fogunk eljátszani. Más lesz, mint a 2009-es fellépés. Azt gondolom, hogy élvezni fogjátok"
 
Andy: "Az egy hiba volt. Azonnal cseréltünk a setlisten azután a koncert után, mert úgy éreztük, hogy túl sok új dalt játszottunk. Ez egy kicsit igazságtalan volt veletek, mivel akkor jártunk először Izraelben. De akkor a produkciót olyan perspektívában szemléltük, hogy ez fog szólni végig a turnén, és nem csak nálatok"
 
Azt gondolom, hogy nem könnyű lehúzni a felhúzott szemöldökünket a fenti mondatok láttán... mindenesetre így szólt az In Sympathy az utolsó fellépésén, ami után Dave hosszas betegsége következett:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4314804738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása