Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Zombik és bealvások - problémák a Rock Werchter Festivallal

2023. július 07. - Szigi.
Az előző posztban emlegetett fellépés - amelynek végén Andy ellopta a show-t a félmeztelen futásával - 10 éve, a Rock Werchter Festivalon történt. A koncertet élőben adták, állítólag a stream nem volt tökéletes Belgiumon kívül. A DM Live Wiki szerint Martin nagyon nem volt elégedett a tömeggel, igaz, nagy melegben zajlott a fellépés. "Játszottunk a Rock Werchter Fesztiválon, Belgiumban, ahol, (nem tudom, hogy csak véletlenül-e) az utolsó estén játszottunk, és mindenki ott volt már három vagy négy napja, és mindenki zombi volt, de tényleg úgy éreztem, hogy halott volt a tömeg. 80 000 ember volt ott, de egyszerűen nem úgy reagáltak, mint a normális emberek."
 
Emlékezetes, hogy a Rock Werchter fesztivállal már 2009-ben sem volt elégedett a zenekar, itt volt Dave emlékezetes "waking, waking!" kiabálása az Enjoy The Silence alatt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8418158766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása