Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy igencsak elbénázott Policy Of Truth a 10 évvel ezelőtti malmöi koncertről

2020. január 25. - Szigi.

10 éve Malmöben járt a Depeche Mode, és mindjárt egy emlékezetes darabbal gazdagította a méltán népszerű Something Went Wrong sorozatát: a Policy Of Truth elejét annyira elrontotta a zenekar, hogy újra kellett kezdenie a dalt. Nem is lehet eldönteni, ki a hibás: Christian indokolatlanul felgyorsít, Dave elrontja a szöveget, viszont Peter Gordeno-t hibáztatta...

Nézzük a turnéblogot:

"Ez volt a Depeche Mode legelső koncertje Malmö városában, és az első fellépésük Svédország déli részén az elmúlt 20 évben. A Malmö Aréna egy korszerű, vadonatúj aréna, amely 2008-ban nyitotta meg a kapuit. Egy szép, tiszta aréna, jó felszereltséggel és több McDonald's McSnack álvánnyal, mint amit el tudsz képzelni. Minden nagyon hatékony, tiszta és személytelen.

Hogy elüssük a mai nap egy részét, én és Big Pete elmentünk egy lemezboltba a Nitzer Ebb-bel, ahol a fiúk dedikáltak. Jól sikerült az esemény, és a lemezbolt minden egyes példányt el tudott adni a fiúk új lemezéből, az "Industrial Complex"-ből.

Aztán este az arénába a Depeche Mode egy kitűnő koncertet adott. A banda jó hangulatban volt és a koncert kétharmadánál jól elökörködték azt a tényt, hogy teljesen elrontották a Policy Of Truth elejét, újra is kellett kezdeniük a dalt. Dave nevetve Peter-t hibáztatta, de nekem az volt az érzésem, hogy ez a vélemény kissé elhamarkodott volt a részéről...

Az afterpartyn alig több, mint egy tucat ember volt pizzák, sörök és egy rendkívül izgalmas csocsómeccs társaságában, amely a Bandatagok (Gore és Gordeno) és a Banda Crew (Michael, a biztonsági igazgató és Big Pete) között zajlott. Egy megdöbbentő fordítás után a Bandatagok nyertek 7-3-ra, miután két gyors góllal lezárták a mérkőzést. Adnék még részletesebb leírást is a mérkőzésről, de a figyelmem kicsit elkalandozott közben... a pizzát hibáztatom."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4215402808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása