Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A kijevi csirke eredete - a Tour Of The Universe, északi hadjáratára emlékezünk

2020. február 09. - Szigi.

Tegnap este volt 10 éve a Tour Of The Universe kijevi állomásának. A turnéblog gasztronómiai vizekre evez:

"Február 8.-án első alkalommal játszott a Depeche Mode Kijevben, szóval az új hely okozta izgatottság és az elvárások elég komolyak voltak. Az ukrán rajongók teljesítették ezeket az elvárásokat - a 10 000 rajongó a Palace Of Sports Arénában az egyik leglelkesebbnek bizonyult a turné során.

A mi fiaink mindig boldogok, amikor új arcokkal és új helyekkel találkoznak: a lelkesedésük nyilvánvaló volt amikor leszálltunk Kijevben és köszöntötték a rajongókat, akik órák óta várakoztak a repülőtér előtt, csak hogy egy pillantást vethessenek rájuk az első hivatalos Ukrajnába látogatásuk alkalmával - A repülőtér felé tartva Andy és Kerry megvitatták a kijevi csirke különlegességeit. Ez vajon hagyományos étel? Vitáztunk róla, de mindannyian egyetértettünk abban, hogy finom eledel, és itt helyben kellett volna kipróbálni. Szerencsére néhány nappal később Lengyelországban pont ez volt a menü, és pont olyan finom volt, ahogy a fiúk elképzelték. Azt is felfedeztük, hogy az étel nem is Kijevből származik, és az emberek bizonytalanok az igazi származási helyében, sőt, néhány történész szerint Moszkvában találták ki! Úgy tűnt tehát, hogy Andy nyert a vitában. Mit is mondhatnék? Ő profi történelemből, és általában igaza van!"

Íme a teljes koncertfelvétel: senkit se ijesszen meg a kezdés brutálisan túlvezérelt hangja, néhány másodperccel később az egyik legdögösebben szóló Tour Of The Universe koncertfelvétel következik!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5715465858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása