Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A legjobb Pink Noise mix

2021. április 23. - Szigi.
Még mindig egy mondat a Dream On kritikáiról: Kristian Bartos a svéd WOW! 105.5 azt mondta, hogy bár a dalt másodszor is meg kell hallgatni, hogy teljes mértékben értékelni lehessen, "hosszan tartó hatású" kislemez lesz. Sandra Boussu, a belgiumi FM Limburg zenei vezetője pozitív kritikát adott a dalról, de kételkedett abban, hogy a "Dream On" európai szintű sláger lesz, szerinte túl erős a DM stílusváltása. (a Dream On Wikipedia oldaláról fordítottam)
 
A Richard Morel-féle Dream On mixek legcsodálatosabbja a DREAM ON (MOREL'S PAIN IS WAITING MIX), ahol az eddigi klubos hangulatot szépséges, visszafogott, harmóniaalapú változatra cseréli Mr. Morel. Egyértelműen a kedvenc mixem a Pink Noise-újraértelmezések közül, noha mindegyiket élvezetesnek találom.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4716510500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása