Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A People Are People máig a legnépszerűbb DM dal (?)

2024. március 12. - Szigi.
A People Are People első kritikája sokkoló volt. A kislemez megjelenése előtt egy héttel Roy Hay, a Culture Club tagja írt a Record Mirror magazinban: „Röhögőgörcsöt kaptam, amikor meghallottam.” Ez a megjegyzés sem tántorította el a brit vásárlókat, a kislemez a slágerlista negyedik helyén landolt március 24-én. Ez hazai pályán az együttes eddigi legjobb helyezése volt, és ezt azóta is csak kétszer tudtál beállítani: 1997-ben a Barrel Of A Gun, és 2005-ben a Precious esetében.
 
Megvolt az első slágerlistás helyezés az Egyesült Államokban is: ott a kislemez a 13. helyezésig szárnyalt előre a listákon, ami mindmáig a második legjobb kislemezes helyezése az együttesnek, az Enjoy The Silence 8. pozíciója után.
 
Németországban - talán az említett olimpiai játékok főcímzenének is köszönhetően - az első helyig repült előre a kislemez. Azt gondolnánk, hogy a német slágerlista innentől a DM előtt hevert, de ez tévedés: a People Are People-ön kívül csak egyetlen egy első helyezést ért el DM dal a német listán: ez pedig a Dream On volt 2001-ben.
 
Egy újabb People Are People fellépés 1984-ből:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5318350207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása