Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Megérkezünk a beteges mixek birodalmába - Dream On, Octagon Man Mix

2021. április 23. - Szigi.
Dave, 2017: "Mark Bell, aki az [Exciter] producere volt - és sajnos néhány éve meghalt, sajnos már nincs velünk - megtanított néhány érdekes dologra a hangom használatáról. Ő előtte Björkkel dolgozott, és sok mindent hasznosított a stúdióban abból, ahogy Björk bánik a hangjával. Megtanultam, hogyan kell szinte suttogva, nagyon halkan és nagyon közel énekelni a mikrofonhoz, hogyan használjam a hangomban lévő összes zörejt, hogy képes legyek létrehozni ezt a lényt, ezt a dolgot, és a "Dream On" szövegét tekintve egy olyan dal volt, ahol egy olyan karakterré válhatok minden szenvedés nélkül, ami csak akarok lenni. Beleléphettem, és kiléphettem belőle akármikor." (a DM Live Wiki oldalról fordítottam)
 
A következő mixünk a DREAM ON (OCTAGON MAN MIX), amellyel belépünk az Exciter-korszakra igencsak jellemző "beteges mixek" közé. Octagon Man, azaz Jonathan Saul Kane már egyértelműen Martin ízlését tükrözi, annál is inkább, mert Octagon Man a Cess című dalával szerepelt az Exciter Tour koncertjei előtt felcsendülő Martin DJ szettben is. A mix nem könnyen hallgatható, többször mintha több hangsáv szólna együtt, bár legalább a ritmus nem csúszik szét, mint a következő mixnél :D Gyakran rontottnak tűnik a hangzás is - igazi kísérleti zene, Martin 2001-es ízlésének tökéletes leképezése!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7116510138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása