Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

20 éve Stuttgartban...

2021. október 03. - Szigi.
Ma 20 éve Stuttgartban lépett fel a Depeche Mode. A DM Live Wiki gyűjtése alapján voltak apró döccenők a koncerten: Martin gitárját ki kellett cserélni a Walking In My Shoes alatt, így néhány másodpercig nem tudott gitározni és háttérvokálozni; Dave elfelejtett elénekelni néhány szót a Freelove-ban; Martin összekevert néhány szót a Home-ban, és elfelejtett eljátszani egy szintetizátoros részt a Black Celebration alatt; a Home után Dave túl későn tért vissza a színpadra, így a zenekarnak körülbelül 30 másodpercet kellett várnia rá.
Nichelle Carlsonnak nem volt szokása a koncertről írni Exciter Tour Diaryban, ez ezúttal sem volt másképp: "Nürnberg és Stuttgart is szépen lezajlott. Mindkét helyre autóval mentünk - már rég nem vezettünk ilyen hosszan! A stuttgarti koncert után volt egy kis afterparty a bárban, ami nagyon jól sikerült. Sokszor találkozunk ugyanazokkal a rajongókkal a koncertjeinken és ezeken a szállodai bulikon, és mindig csodálkozom, hogy van idejük ilyen hosszú ideig követni minket - persze biztos megoldják valahogy!"
Itt pedig a koncert teljes videófelvétele:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7216707552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása