Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Poison Heart, koncertváltozat

2022. március 18. - Szigi.
A Spirit album koncertváltozataival folytatjuk. De mivel is? A kislemezen megjelent dalok élő verzióit (Where's The Revolution, Going Backwards, Cover Me) majd az adott kislemez jubileumánál vesszük. A The Worst Crime csak a Highline Session-változatában hangzott el élőben. Állítólag a Scum-ot és a Fail-t is játszották a hangpróbák során - ezekről nincs felvétel, és őszintén szólva én annyira nem is hiszem el ezeket a pletykákat. A You Move, az Eternal, a Poorman, és a No More (This Is The Last Time) pedig fel se merült, hogy a koncertprogramba kerüljön.
 
Így tehát két Spirit-dal koncertváltozatát tudjuk most elővenni. Elsőként itt a POISON HEART koncertváltozata; a dal a turné első két szakaszában volt a setlist tagja, aztán meglepetésre az utolsó fellépésre, a berlini Waldbühne-koncertre elővették újra, így mindjárt rá is került a Live Spirits Soundtrack koncertkiadványra. Én most a 2017-es londoni fellépést hoztam (az elején közönségénekeltetéssel): Dave látható élvezettel adja elő a dalt - ez az, ami pluszt jelent az albumváltozathoz képest.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4717782340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása