Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Negyedszázada jelent meg az Ultra!

2022. április 14. - Szigi.
Ma 25 éve jelent meg a Depeche Mode "halálból visszatérő" albuma, az ULTRA! Hosszú idő után ez volt az első lemez Alan Wilder nélkül, akit egy kis produkciós csapattal (és Tim Simenon producerrel) helyettesítettek. És noha 1997-ben minden együttestag azt nyilatkozta, hogy milyen jó hangulat uralkodott a stúdióban a felvételek alatt, később mégis ezt az albumot nevezték meg az egyik legnehezebben megszülető Depeche Mode-albumnak.
 
Az Ultra a maga idejében összességében csalódást okozott, és nem kérdés, hogy a Songs Of Faith And Devotion után kissé üresnek, és lassúnak tűnt. Manapság viszont a legtöbben úgy gondolunk vissza az Ultrára, mint az Alan időszak és a Martin-uralta tisztán elektronikus korszak közti békés, emelkedett nyugvópontra.
 
Ezekben a napokban tehát az Ultra körül forog majd minden!
 
Elsőként itt a lemez playlistje. Nektek melyik a kedvenc dalotok róla? :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4717807853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása