Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

25 éves a második Ultra-Party, Los Angelesből

2022. május 16. - Szigi.
Ma 25 éve volt a második (és egyben utolsó) Ultra Launch Party, Los Angelesben, a Shrine Exposition Hall-ban. Ezúttal a Uselink volt az intro, nem a Painkiller Junior (némileg kifacsarva lehet mondani, hogy az együttes most első ízben cserélt "egy turnén" belül introt), a többi dal viszont ugyanúgy a Barrel Of A Gun, a Useless, az It's No Good, a Home és a Never Let Me Down Again voltak.
 
Dave: ""Ez egy koncert lesz. Londonban is csináltunk egy hasonlót, olyan lesz, mint egy lemezbemutató party. Elég sok rajongó lesz ott, akik különböző rádiókon keresztül nyertek jegyeket, meg persze sok barát és vendég is. Azt hiszem, összesen úgy 1500-2000 ember lesz, vagy valami ilyesmi. Szóval nem semmi buli lesz. Lesznek DJ-k meg minden ilyesmi, és sok furcsa kinézetű ember fog sétálgatni. Játszunk majd vagy öt dalt, egy régi számot és négyet a lemezről. Jó móka lesz. Nagyon várom már. Nem mintha még soha nem léptem volna fel józanul, bármilyen ital, vagy tabletta, vagy bármi, vagy ilyesmi nélkül - volt már ilyen régebben, persze. De nem emlékszem, mikor volt utoljára... És ugyanígy volt Londonban is. És azt hiszem, nekem személy szerint elég jól hangzik, hogy kisétálok és énekelek, és egyszerre vagyok nagyon ideges és izgatott. És nem használok olyasmit, amivel támogatom magam, hanem csak ki kell mennem, és "vonzódnom kell a fényhez", ahogy Mick Jagger mondaná."
 
A DM Live Wiki információi alapján Jamie Foxx színész és Madonna is ott volt a közönség soraiban.
Ezzel a fellépéssel be is fejeződött az Ultra album élő fellépésekkel megtámogatott promóciója.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9417832879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása