Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tiga remek remixe

2022. szeptember 26. - Szigi.
Mielőtt a hét hátralévő részében teljesen elmerülnénk 1982 és 1987 eseményeiben (spoiler alert! ;) ), nézzük meg, mi fog szerepelni a november 11.-én megjelenő Playing The Angel - The 12'' Singles ötödik lemezén az első helyen: ez a SUFFER WELL (TIGA REMIX)!.
 
Ahogy a Precious-ra és az A Pain That I'm Used To-ra is találtak egy éppen akkortájt aktuális nagy nevet remixelőként a DM tagjai (Sasha és Stuart Price), úgy a Suffer Well esetében ezt a szerepet TIGA tölti be, aki két remixet is készített. A nagysikerű kanadai DJ/producer a Tiga Remixben mormogó, helyenként acides hangszínekkel és egy még döngölősebb alappal erősítette meg az eredeti alkotást. Remek a zongorás rész, ami a refrén előtt (és néha helyett) szól - ez az egyik "legünnepélyesebb" remix a kiadványon.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7617936896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása